Presentatie
Bureau d'architecture. Projets de construction de nouvelles habitations, extension, transformations, création de logement et de gites dans une rayon de 50km autour de Ferrières
construction de nouvelles habitations, extension, transformations, logement gites, Ferrières, Werbomont, maine et ma, architectes, architecture
22020
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-22020,stockholm-core-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Laurane Tromme

Architect
Associëren

01.12.86
Master in architectuur, St-Luc Liège 2009
Tweetalig fr/nl
Moeder van Léon
Reizen 🌍
Doe-het-zelf ✂

Anne-Sophie Corthals

Architect
Associëren

08.02.82
Master in architectuur, Lambert Lombard 2004
Moeder van Éloi, Siméon & Marcus
Zero waste ♻
Roadtrip en bivak 🚙

Aurélien Jacquemin

Samenwerkende
architect

23.11.91
Master in architectuur, ULiège 2016
Basket-ball 🏀
Levensgenieter 🍽 

Simon Higny

Samenwerkende architect
IBL-manager

17.01.95
Master in architectuur, Uliège 2017
Badminton 🏸
Boksen 🥊

Presentatie

Onze werkzaamheden zijn voornamelijk gericht op huisvesting: verbouwingen van oude gebouwen voor de creatie van logies of gîtes, nieuwbouw en uitbreidingen van woningen voor zowel familiale als professionele doeleinden. Het atelier valt op door de creatie van creatieve en harmonieuze ruimtes. 

 

Bij verbouwingen hechten wij er veel belang aan dat de kwaliteiten van het bestaande gebouw worden benut om het te verfraaien. Zo respecteren we de geschiedenis van het gebouw en beperken we het gebruik van nieuwe materialen.

 

Dezelfde milieuvriendelijke filosofie wordt toegepast op het ontwerp van nieuwe gebouwen door lage-energiegebouwen voor te stellen, of deze nu in houtskeletbouw of op traditionele wijze worden gebouwd.

 

Daarnaast ontwerpen wij ook aanvragen voor omgevingsvergunningen voor agrarische of industriële activiteiten.

 

Wij zijn er om het project te ontwikkelen, rekening houdend met verschillende aspecten: ligging, oriëntatie, programma, esthetiek en budget. Wij begeleiden u bij elke stap, helpen u bij het kiezen van betrouwbare partners voor de bouwfase en staan klaar om de bouwplaats op te volgen tot u kunt intrekken.

 

U kan onze werfborden in een straal van 50 km rond Ferrières zien.

 

Ontdek onze projecten I  Contacteer ons

presentation01-1

Maine & Ma

Maine & Ma, een knipoog naar onze roots…

Germaine bijgenaamd “Maine”, en Irma bijgenaamd “Ma”, onze tweelingtantes, leefden zelfvoorzienend in ons geboortedorp, Burnontige. De ene was vrolijk en gezellig, de andere artistiek en introvert.

Ze leefden op het ritme van de natuur en de seizoenen, weefden wol van hun schapen en maakten prachtige juwelen en houten beeldhouwwerken.

We werden geïnspireerd door hun bijnaam en hun mooie samenhorigheid bij het oprichten van onze samenwerking.